HØSTENS TRENDER 2023

Endelig er høsten her, årets desidert beste sesong for mote Vi går en klassisk og tidløs sesong i møte der lange kåper og strikk i varme og lune fargetoner står høyt på ønskelisten. Nøytrale jordtoner og farger fra naturen er et must når du skal plukke ut klær til høstens garderobe. I år har vi også fått øynene opp for ullkåper, striper og ruter – noe som opner opp for flere spreke kombinasjoner.

 

Strikkegenseren er vårt soleklare favorittplagg til alle høstens aktiviteter. Vi har et stort utvalg i deilig strikk fra blant annet Donna, Samsøe og Neo Noir. Her kan alle finne sin egen favoritt.

 

Lodne tekstiler tar også stor plass i trendbildet, og teddy-stoffer er en go-to for å holde deg både varm og supertrendy. Sleng på et stort tykt ullskjerf og en lue med tykk brem og du er good to go denne høsten.

 

Lag-på-lag

Skal du sikre deg bare ett trendplagg denne sesongen er en god oversized kåpe et sikkert valg. Style den med ett par klassiske jeans og en deilig strikkegenser, eller gå for en basic hettegenser for en mer avslappet stil. Denne lag-på-lag-trenden er en vinner denne høsten, både stilmessig og for vårt nordiske klima. Prøv deg frem for å finne din personlige favorittkombinasjon. Vi kan blant annet anbefale strikkede pologensere og half-zips, lodne teddy-jakker, denim-skjørt, dressbukser og boots.

 


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post